SOLE

Keltisch zeezout

Dit is zeer mineraalrijk en dat proef je!

In vele opzichten zijn wij een verdunde oceaan, ons bloed smaakt zout, ons zweet en onze tranen.

Het is zinvol om zout niet alleen te eten maar om het ook te drinken. Het is dan immers al vloeibaar en dus in een vorm die je bloed herkent.

SOLE: maak van water en keltisch zeezout.

Hoe moet je dat doen?

Vul een glazen pot of fles met 1/3 keltisch zeezout en 2/3 water (dit is dus 100 gr zout en 300 ml water). Doe het deksel of de dop er op en schud de inhoud flink. Je zult merken dat er onopgeloste zoutkorrels op de bodem blijven liggen, een teken dat het water niet meer zout kan opnemen en dus volledig verzadigd is.

Los 1 tl Sole op in een glas water.

Drink 's morgens en 's avonds een glas water, op deze manier voorzie je op effectieve en eenvoudige wijze je lichaam dagelijks van een complete dosis mineralen in de juiste verhouding.

Leuk weetje: De naam Sole is een oud keltisch woord dat verwijst naar de zon. In het Frans: Soleil of in het Spaans: Sol.

Vorige
Vorige

Een goede nachtrust begint in de ochtend!

Volgende
Volgende

Magnesium & de overgang